با حمایت های جهاددانشگاهی، ایده های دانشجویان باید وارد عرصه فراوری گردد
به گزارش گل پدیده، خبرنگاران/قم مدیر کل امور بانوان استان قم گفت: در سال رونق فراوری باید به ظرفیت ها و ضرورت های و پتاسیل قشر بزرگ دانشجویان فارغ التحصیل توجه شود و ایده های خلاقانه وارد فرایند فراوری شود.

صدیقه صدیق تقی زاده در گفت وگو با گل پدیده اعلام کرد: توجه جهاد دانشگاهی به مشاغل خانگی زنان سرپرست خانوار و اقدام در این راستا بعنوان یک ضرورت دنیای امروزی با توجه به حجم بالای تعداد زنان سرپرست خانوار و بانوانی که اکثریت تحصیل نموده هستند و خلاهایی که از گذشته نسبت به حضور بیشتر زنان در اجتماع، اشتغال آنها و سهم آنها در اقتصاد جامعه دیده می شد به همین جهت این نگاه نگاهی صحیح و قابل تحسین است.
وی ادامه داد: طرح مشاغل خانگی مورد انتظار از جهاد دانشگاهی بود چرا که بعنوان یک مرکز غیر دولتی علمی قرار است ایده های نو و خلاقانه داشته باشد تا از ظرفیت های زیست بوم منطقه و پتانسیل های موجود در استان نهایت استفاده را بکند تا پیوندی میان دانشگاه و صنعت برقرار کند و تبادلات آنهارا تبدیل به فناوری کند و لذا در رونق فراوری نقش داشته باشد.
صدیق تقی زاده اضافه نمود: این خلا همواره احساس می شد که ما در بحث مشاغل خانگی متاسفانه نتوانستیم از ظرفیت های موجود استفاده نموده و شبکه سازی کنیم و مدل صحیحی ارائه دهیم و ایده جهاد قطعا می تواند در پیشبرد اهداف انقلاب ما در سال رونق فراوری موثر باشد و یاری کند بخشی از جامعه ما که بانوان هستند سهم خود را از اشتغال و رشد مالی ایفا نمایند.
مدیر کل امور بانوان استان قم بااشاره به ماهیت جهاد دانشگاهی بعنوان مرکزی انقلابی یادآورشد:جهاد دانشگاهی ترکیبی از ارزش و آگاهی، تعهد و تخصص، شوق و همت جهادی و نشاط و توان جوانی است که در کنار هم قرار دادن این مصادیق ظرفیت بالای جهاد را نمایان می نماید.
ایشان توضیح داد: حرکت این نهاد انقلابی سمت وسویی جهادی دارد و مجموعه های جهاد نیز خیلی آرمان گرا بوده و در کار خود در پی کسب رضای خدا هستند، بدنبال انجام وظیفه، بدوش کشیدن بار جامعه و پر کردن خلا های موجود هستند.
وی ادامه داد: بار جهادی یک اررش پرمعنایی را داراست و وقتی در کنار دانشگاه با ویژگی هایی ازجمله نشاط، تخصص، جوانی و ایده و خلاقیت قرار می گیرد می تواند ارزش مند باشد و انتظار ما را نیز از این مجموعه بالا ببرد.
صدیق تقی زاده رسالت اصلی جهاد دانشگاهی را خصوصا در سال رونق فراوری استفاده از ظرفیت و پتانسیل دانشجویی و نیروی جوانی و غنای آنها برشمرد و کوشش برای بستر سازی مناسب برای برآورده کردن احتیاجهای جامعه متناسب با ایده های خلافانه را ضروری دانست.
این فعال امور بانوان با توجه به انتظار جامعه از جهاد دانشگاهی جهت بکارگیری ایده های خلاقانه دانشگاهی توضیح داد: جهاد دانشگاهی باید هم در عرصه اشتغال و فرهنگ هم مهارت آموزی و هم تبدیل علم به فناوری ورود داشته باشد، قطعا احتیاج ما در سال رونق فراوری هم توجه به ضرورت ها و ظرفیت هاو پتانسیل های موجود است.
صدیقی با اشاره به نقش موثر جهاد دانشگاهی در ارتباط دهی دانشگاه و صنعت اضافه نمود: این قشر بزرگ دانشجویانی که فارغ التحصیل شدند مطمئناً دارای ایده های نو و خلاقانه ای هستند از این روی باید این ایده های خلاق تبدیل به فراوری و بازار کار گردد که حمایت جهاد دانشگاهی برای رونق و افزایش مهارت های لازم را می طلبد.
مدیر کل امور زنان قم در مورد انتظار این مرکز از جهاد دانشگاهی گفت: انتطار می رود جهاد دانشگاهی نسبت به بانوان عنایت ویژه ای داشته باشد و به این ظرفیت بزرگ بانوان دانشجو را که بخش گسترده ای از دانشگاه ها را به خود اختصاص داده اند توجه گردد و کوشش نمایند این ظرفیت در اقتصاد ما مورد استفاده قرار بگیرد .
وی در انتها گفت: متاسفانه مشارکت مالی بانوان مناسب آمار فارغ التحصیلان خانم نیست و تنها 13 درصد این آمار در مقابل 65 درصد کل دانشجویان مختص به بانوان بوده است که انتظار می رود عنایت ویژه ای شامل حال بانوان سرزمینم گردد.
منبع: خبرگزاری ایسنا