چرا بیشتر ایرانی ها در تعطیلات نیمه خرداد به سفر نرفتند؟

به گزارش گل پدیده، خبرنگاران: در ایام تعطیل و مناسبتهایی چون اعیاد و …نه تنها امکانات و تسهیلات ویژه ای در نظر گرفته نمی گردد بلکه نرخ بلیط هواپیما بطور غیر متعارفی افزایش یافته و اغلب مشاهده می گردد که تهیه آن حدود یک ماه و نیم قبل از آغاز تعطیلات با مشکل روبرو شده و ناموجود می باشد .

چرا بیشتر ایرانی ها در تعطیلات نیمه خرداد به سفر نرفتند؟

روزنامه توریسم به قلم سمن سمندرنوشت: در دنیای ماشینی امروز، مسائل شهر نشینی و فشار کار روزانه باعث شده است که افراد در روبروه با تعطیلی های چند روزه تقویم مثل همین تعطیلات اخیر نیمه خرداد در صدد سفر برآیند ؛ چمدان بسته و برای چند روز فارغ ازروزمرگی های کلافه نماینده خستگی را از تن بیرون نموده و با تجدید انرژی و روحیه مضاعف و آرامش ناشی از گردش مجددا کار و زندگی خود را از سر گیرند .

گرچه با توسعه صنعت حمل و نقل و سرعت سیر و سهولت سفر ،فواصل زمانی و مکانی از میان برداشته شده و راه سفر هموار شده است ،اما علی الظاهر سختی های سفر همچنان به قوت خود باقی است.

چرا که با توجه به رواج روزافزون سفر و گرایش بیش از پیش مردم به آن ، امکانات پذیرش مسافر درهتلها ، مهمانپذیرها و اقامتگاهها، اندک بوده و از آن سو هتلداران و صاحبان اقامتگاهها ، به جای فراهم نمودن تسهیلات درخور شأن و منزلت مسافران آن هم با هزینه ای مطلوب که موجبات رضایت و خرسندی آنان را از جنبه های مختلف فراهم آورد ، متاسفانه در تعطیلی ها که ایام پیک محسوب می گردد با وجود دریافت هزینه های سرسام آور و هنگفت، خدمات ضعیفی به مسافران ارائه می دهند .

این داستان شامل نرخ بلیط هواپیما نیز می گردد و در ایام تعطیل و مناسبتهایی چون اعیاد و …نه تنها امکانات و تسهیلات ویژه ای در نظر گرفته نمی گردد بلکه نرخ بلیط هواپیما بطور غیر متعارفی افزایش یافته و اغلب مشاهده می گردد که تهیه آن حدود یک ماه و نیم قبل از آغاز تعطیلات با مشکل روبرو شده و ناموجود می باشد .

رستوران های روباز مشهد

رستوران نزدیک حرم مشهد

فهرست وسایل سفر به مشهد با اتوبوس

از طرف دیگر، در سالهای اخیر صنعت بومگردی رشد قابل ملاحظه ای داشته و در این حیث و بیث خیلی از کارآفرینان وارد این حوزه شده و با احداث اقامتگاههای بومگردی به ظاهر راه را برای گردشگرانی که شرایط پرداخت هزینه های گزاف هتل را ندارند،هموار ساخته و اغلب گردشگران به علت گرایش به بافت سنتی و تاریخی، به اقامتگاهای بومگردی رو می آورند .

ولی در این مورد هم مسافران با مسائل زیادی دست و پنجه نرم می نمایند. من باب مثال نرخ یک شب اقامت در اقامتگاههایی با امکانات به مراتب بسیارکمتر معادل هتلهای 4و5 ستاره محاسبه می گردد ! و این خود معضلی است که نشان از عدم نظارت و ساماندهی چنین مراکزی دارد .

در چنین شرایطی انتظار می رود که برای توسعه پایدار صنعت گردشگری مسئولین و متولیان امر به فکر چاره ای برای گرانی بی ضابطه در ایام پیک سفر باشند. قطعا با متعادل شدن قیمت ودر نظر گرفتن تسهیلات در مراکز اقامتی می توان در درازمدت شاهد اسکان بیشتر مسافران بوده و این مراکز رونق دائمی پیدانموده و افزایش عایدی مطلوب تری نیز خواهند داشت .

ارائه تخفیفات ویژه ، عقد قرارداد با ادارات و مؤسسه های فرهنگی و … کاهش سطح قیمتها و ارائه خدمات ویژه از تمهیداتی است که می توان برای جذب مسافر مخصوصا در ایام پیک سفر اندیشید. در نظر داشته باشیم که بی توجهی به چنین معضلاتی صنعت گردشگری را زمین خواهد زد.

منبع: توریسم آنلاین

به "چرا بیشتر ایرانی ها در تعطیلات نیمه خرداد به سفر نرفتند؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "چرا بیشتر ایرانی ها در تعطیلات نیمه خرداد به سفر نرفتند؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید