طرز تهیه شیرینی پسته ای؛ ویژه عید نوروز

به گزارش گل پدیده، خبرنگارانـ با نزدیک شدن به ایام نوروز پخت انواع شیرینی های رنگارنگ و خوشمزه خانگی رونق می گیرد. شیرینی های خانگی مخصوص نوروز معمولا خشک، ریز و بسیار متنوع و رنگارنگ هستند. شیرینی پسته ای یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و متنوع نوروزی است که از ترکیب پودر پسته و شیر خشک قنادی و شربت تهیه می گردد. این شیرینی نیازی به پختن و فر ندارد و در مدت زمان کمی آماده می گردد. در ادامه این مطلب طرز تهیه شیرینی پسته ای خوشمزه و مجلسی همراه با ارائه نکات مهم و فوت و فن های مربوط به مواد اولیه تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.

طرز تهیه شیرینی پسته ای؛ ویژه عید نوروز

مواد لازم برای تهیه شیرینی پسته ای

پودر پسته: 3 پیمانه

شیر خشک قنادی: 250 گرم

آب: 1 پیمانه

شکر: 400 گرم

گلاب: 2 قاشق غذاخوری

پودر هل: یک چهارم قاشق چای خوری

نکات مربوط به مواد اولیه

1 ـ نکات مربوط به گلاب

همان طور که می دانیم گلاب عصاره خوشبوی گل محمدی است که مرغوب ترین نوع آن در شهر های کاشان و میمند فارس تهیه می گردد. امروز در همه فروشگاه ها و سوپر مارکت ها شیشه های گلاب را در اشکال و با نام های تجاری گوناگون می بینیم که بسیاری از آن ها خالص نیستند و عطر و بوی گلاب اصیل را ندارند. گلاب اصل بوی گل محمدی می دهد و شما بوی ترشیدگی از آن استشمام نمی کنید. رنگ گلاب اصل شفاف، روشن و بدون رسوب است. گلاب اصل بعلاوه طعمی سنگین و مایل به تلخی دارد؛ پس هنگام خرید گلاب به این نکات توجه داشته باشید.

2 ـ نکات مربوط به شیر خشک قنادی

توجه داشته باشید که شیر خشک قنادی با شیر خشک مصرفی بچه ها فرق دارد. این شیرخشک را باید از فروشگاه های لوازم قنادی تهیه کنید. هنگام خرید توجه داشته باشید که شیر خشک قنادی دو نوع شور و شیرین دارد. از نوع شور آن برای تهیه سوسیس و کالباس استفاده می گردد و برای تهیه شیرینی پسته ای باید از شیر خشک نوع شیرین بهره ببرید.

3 ـ نکات مربوط به پودر هل

برای تهیه شیرینی حتماً از پودر هل سبز بهره ببرید؛ زیرا نسبت به هل سفید عطر بیش تری دارد و برای تهیه دسر و شیرینی مناسب تر است.

طرز تهیه شیرینی پسته ای

1 ـ برای آغاز کار ابتدا پودر پسته را با شیر خشک کاملا مخلوط کنید.

2 ـ آب را همراه با شکر داخل یک قابمله کوچک بریزید و روی حرارت اجاق گاز بگذارید تا کم کم بجوشد و قوام بیاید؛ سپس گلاب و پودر هل را به آن اضافه کنید و چند ثانیه بعد اجاق گاز را خاموش کنید.

3 ـ بعد از اینکه شربت از حرارت افتاد، آن را به ترکیب پسته و شیر خشک اضافه کنید و خوب هم بزنید؛ سپس ترکیب این مواد را روی حرارت اجاق گاز بگذارید و به مدت 5 دقیقه مدام هم بزنید تا کمی خودش را بگیرد و بعد اجاق را خاموش کنید.

4 ـ مواد را کنار بگذارید تا خنک گردد. بعد از اینکه مواد خشک و خنک شد، مقداری از آن را بردارید و با دست به شکل های مختلف مثل دایره یا مربع در بیاورید و داخل ظرف مورد نظر بچینید. توجه داشته باشید که این شیرینی به علت چسبندگی زیاد قابلیت قالب زدن ندارد و باید حتما با دست به آن فرم بدهید.

منبع: فرارو

به "طرز تهیه شیرینی پسته ای؛ ویژه عید نوروز" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه شیرینی پسته ای؛ ویژه عید نوروز"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید