باید ها و نباید ها در مصرف تخم کدو
به گزارش گل پدیده، متخصصان می گویند تخم کدو می تواند برای بعضی افراد مفید و برای بعضی دیگر مضر باشد.

به گزارش گل پدیده به نقل از ریدینگز اِکسی، کدو تنبل یکی از میوه های بسیار مغذی است. با این حال، بسیاری از مردم پس از مصرف این میوه، دانه های آن را دور می ریزند. کمتر کسی می داند که تخم کدو غنی از فیبر، ویتامین A، C، و E است. بعلاوه آهن، کلسیم، نیاسین، ریبوفلاوین، روی و فولات نیز به وفور در تخم کدو یافت می گردد.
تخم کدو خواص بی شماری دارد و برای سلامت بدن مفید است، اما بعضی افراد باید پیش از مصرف آن با پزشک مشورت نمایند، زیرا این موضوع می تواند برای سلامتی شان مضر باشد. برای مثال، زنان باردار و کسانی که به نوزاد خود شیر می دهند بهتر است تخم کدو کمتر استفاده نمایند. با این حال، هنوز شواهد علمی متقنی در این باره ارائه نشده است، اما به طور عمومی این توصیه مطرح می گردد.
در سوی مقابل، مصرف تخم کدو می تواند برای بعضی بیماری ها مفید باشد. تحقیقات متعدد نشان داده است مصرف این دانه می تواند به بهبود شرایط بیماران دیابتی یاری کند، زیرا تخم کدو کنترل قند خون را تسهیل می نماید. اگر از جمله افرادی هستید که از سطح پایین قند خون رنج می برید تنها پس از مشاوره با پزشک تخم کدو مصرف کنید.
فشار خون بالا یکی از بیماری های زمینه ای است که می تواند منجر به بروز بیماری های مرگبار مانند حمله قلبی، سکته مغزی و نارسایی کلیه گردد. تخم کدو به علت داشتن سطح بالایی از آنتی اکسیدان ها، به کاهش فشار خون یاری می نماید. بدیهی است که افراد مبتلا به سطح پایین فشار خون نیز نباید در مصرف این دانه زیاده روی نمایند.
یبوست یکی از بدترین بیماری های دستگاه گوارش است که می تواند باعث ناراحتی عمومی فرد و آسیب به دیواره های روده گردد. خوشبختانه تخم کدو یکی از منابع غنی از فیبر است که می تواند برای دستگاه گوارش بسیار مفید باشد.
اگر در مصرف تخم کدو زیاده روی کنید، احتمال بروز اسهال در شما افزایش می یابد. پرخوری این دانه می تواند به گرفتگی عضلات شکم، دل درد و تورم منجر گردد.
منبع: فرارو