طرز تهیه نان شامی به روش مادربزرگ های مازندرانی

به گزارش گل پدیده، نان شامی معروف مازندرانی ها میان وعده ای نیست که هر کسی بتواند راحت از آن بگذرد. پختن این نوع نان خوش طعم و بو در روزهای ماه مبارک رمضان از رسوم قدیمی اهالی مهربان و خوش دستپخت این خطه از کشورمان است.

طرز تهیه نان شامی به روش مادربزرگ های مازندرانی

نان شامی معروف مازندرانی ها میان وعده ای نیست که هر کسی بتواند راحت از آن بگذرد. پختن این نوع نان خوش طعم و بو در روزهای ماه مبارک رمضان از رسوم قدیمی اهالی مهربان و خوش دستپخت این خطه از کشورمان است. مادربزرگ های مازندرانی بدون فر و همزن های برقی امروزی کاری می نموده اند کارستان. در ادامه روش پخت این نان سنتی به روش مادربزرگ ها را برای تان آورده ایم.

***مواد لازم

تخم مرغ دو عدد

شکر نصف پیمانه

آرد یک پیمانه

بکینگ پودر یک قاشق چایخوری

وانیل یک قاشق مربا خوری

ماست دو سوم پیمانه

پودر گردو یک قاشق غذاخوری

پورد هل و دارچین به اندازه لازم

گلاب یک قاشق غذاخوری

*** طرز تهیه

دو عدد تخم مرغ، نصف پیمانه شکر و ماست و وانیل را با هم مخلوط کنید. این مواد را به قدری هم بزنید تا یکدست گردد. پودر گردو، هل، دارچین و گلاب را در ظرفی دیگر مخلوط کنید و آرام آرام در حال هم زدن به مواد اصلی اضافه کنید. مواد اصلی نه باید سفت باشد نه شل و رقیق. در این مرحله یک پیمانه آرد و بکینگ پودر را به مواد اضافه کنید و همچنان هم بزنید تا بافت آن یک دست گردد. داخل تابه روغن بریزید و با یاری یک قاشق سوپ خوری اندازهی از مواد را داخل تابه بریزید و این کار را مانند سرخ کردن شامی ادامه دهید. بعد از طلایی رنگ شدن نان شامی را برگردانید تا طرف دیگر هم سرخ گردد.

*** نکته آخر

بهتر است این نان شامی ها را به صورت نیمه گرم شده سرو کنید. برای تزیین آن از پودر پسته و سس کاکائو و پودر گردو بهره ببرید. نوش جان.

منبع: ایرنا

منبع: فرادید

به "طرز تهیه نان شامی به روش مادربزرگ های مازندرانی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه نان شامی به روش مادربزرگ های مازندرانی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید