زولبیا و بامیه یکی از شیرینی های خوشمزه ای است که بیشترین مقدار تهیۀ آن در ماه رمضان انجام می شود. در این مقالۀ خبرنگاران طرز تهیه زولبیا و بامیه خانگی را به شما آموزش می دهیم. روش تهیۀ آن به روش قنادی ها نیز به شما ارائه می شود
پیتزا یا Pizaa یکی از محبوب ترین غذاها در تمام دنیا است. این غذا بومی ایتالیاست؛ اما در کشورهای مختلف هم مورد استقبال بی نظیری قرار گرفته است. طرز درست کردن پیتزا مخصوص در فرهنگ های مختلف، با اضافه کردن چاشنی های محلی تغییر کرد. این تغییر در سبک پخت سبب شد...
مجور کدو هیچ شباهتی به کوکوی کدو ندارد و یک غذای گیاهی ساده و مقوی است که با ماده اصلی کدو سبز تهیه می شود. کرمانی ها عاشق کدو هستند و می دانند که این سبزی چه ارزش غذایی بالایی برای آن ها به همراه دارد. به همین دلیل، تهیه این غذا با کدو سبز موضوع بحث این مطلب...
یکی از رسپی های خوشمزه و قدیمی ایرانی، طرز تهیه حلوا ارده یا همان حلوا شکری است که امروزه بیشتر به عنوان صبحانه یا شیرینی در کنار چای مورد استفاده قرار می گیرد. این صبحانه خوشمزه به دلیل داشتن مواد پرخاصیتی مثل کنجد و شیره انگور یا عسل بسیار مقوی و سیرکننده...
بارهنگ یک علف یا گیاه چند ساله است که شاید هنگام پیاده روی در بیابان یا بالا رفتن از کوه متوجه آن شده باشید. عصاره ای که از برگ بارهنگ یا دانه بارهنگ خارج می گردد، فواید و خواص درمانی فراوانی دارد. شاید اگر از پیروان طب سنتی بپرسید که چه چیزی برای معده درد...
رایج ترین نوع دلمه با برگ مو تهیه می گردد ولی برای زیبایی بیشتر سفره و رنگ و لعاب مجذوب کننده غذا می توان دلمه فلفل، گوجه، بادمجان، و حتی کلم نیز درست کرد. اگر طرز تهیه دلمه فلفل را بلد نیستید با ما همراه باشید تا بیشتر در خصوص روش پخت این غذای لذیذ اطلاعات...
موچی یا کیک برنجی، دسری ژاپنی است که در میهمانی ها و جشن های سالیانه کشورهای آسیای شرقی درست و سرو می گردد. این دسر خوشمزه با آن ظاهر گرد و نرم خود در دل خیلی از افراد جا باز نموده است. با توجه به علاقه خیلی از افراد به یادگیری دستور تهیه موچی، در اینجا...
یکی از مهم ترین دغدغه های مسافران هنگام سفر به مشهد، رزرو هتل ارزان نزدیک حرم می باید که یکی از محبوب ترین گزینه ها در این رابطه هتل اپارتمان مشهد نزدیک حرم است. در واقع برترین هتل آپارتمان های مشهد نزدیک حرم گزینه ای ارزان و در دسترس هستند که مسافران...
وقتی صحبت حذف گوشت از وعده های غذایی می گردد، اغلب ما تصور می کنیم که دیگر هیچ تنوعی در انتخاب غذا نخواهیم داشت. در حال که با یک جستجو در فهرست غذا های بدون گوشت، متوجه می شویم که تعداد غذا های بدون گوشت کم نیستند.
گل در چمن یا همان نرگسی یکی از املت های بسیار خوشمزه گیلانی است. این غذا به علت وجود لوبیا سبز دارای خواص غذایی زیادی از جمله ویتامین K، C و A می باشد.
سس ها ازجمله خوشمزه ترین چاشنی ها هستند که در کنار انواع غذاهای سرخ کردنی، فست فود و ساندویچ سرو می شوند و بسیار متنوع هستند.
خورشت زرشک از جمله غذا هایی است که به علت دارا بودن زرشک مزه ای ملس رو به ترش دارد و بیشتر افرادی که غذا هایی با طعم ترش را می پسندند می توانند لذت یه غذای نو را تجربه کنند.
آنهایی که شکلات دوست دارند مطمئنا از خوردن هر دسر و شیرینی ای که با شکلات درست می گردد هم لذت می برند.
گاهی اوقات دوست داریم یک خوراکی خوشمزه مثل پنکیک را در خانه درست کنیم ولی معمولاً با تماشا دستور پخت های طولانی و پیچیده از آن منصرف می شویم. اما درست کردن پنکیک در خانه هیچ وقت به این راحتی نبوده است. دیگر لازم نیست پودر آماده پنکیک خریداری کنید و تنها...
گرجستان از جمله کشورهایی است که می توانید بدون ویزا به آنها سفر کنید. از سوی دیگر جاذبه های طبیعی و فرهنگی گرجستان خاص و دوست داشتنی هستند و شهرگردی در گرجستان، می تواند تجربه ای منحصربه فرد از تور خارجی باشد. در کنار این ها، خرید سوغاتی در تور گرجستان...
میلک شیک توت فرنگی یکی از برترین و خوشمزه ترین نوشیدنی هایی است که در همه فصول سال به خصوص در تابستان، به خاطر در دسترس بودن توت فرنگی های تازه، می توانید درست کنید. رنگ مجذوب کننده این نوشیدنی هم، آن را به یکی از گزینه های مناسب برای مهمانی ها بدل می نماید....
سان شاین چیست و طرز تهیه سان شاین چطور است؟ اگر شما هم در منوی کافه ها چشم تان به نام سان شاین خورده ولی نمی دانید چیست، باید بگوییم با یک طرف هستید که معمولا قیمت بالایی دارد و در عوض بسیار خوشمزه است. انواع مختلفی از سان شاین را می توان در خانه و با میوه...
عسل لیمو و سیر، سه ماده ای که بیشتر شما تا کنون ان ها را تک تک مصرف نموده اید، اما ایا میدانید وقتی هر سه با هم مصرف شوند چه خواص بی نظیری خواهند داشت؟!
باقلوا از آن جمله شیرینی هایی است که در بسیاری ازکشورها به خصوص کشورهای آسیایی پخته می گردد. البته روش پخت آن و حتی گاهی مواد مورد استفاده در هر کدام فرق دارد و همین است که باعث می گردد باقلوای هر جایی طعم و مزه خاص آن منطقه را داشته باشد.
اگر از وعده قبلی غذایتان مقداری پلوی سفید به جای مانده است و مقداری هم میگو در فریزر دارید، در مدت زمان حدود یک ساعت برای آن خورش درست کنید.