طرز تهیه کیک فندقی خوشمزه به ساده ترین روش
به گزارش گل پدیده، به نظرتان چه چیزی می تواند از یک برش کیک فندقی خوشمز برای چای عصرانه دل چسب تر باشد! اگر تابه حال این کیک خوشمزه را درست نکرده اید؛ همین الان دست به کار شوید. در این دستور پخت قرار است ابعاد و زوایا آماده کردن یک کیک فندقی بی نظیر را یاد بگیریم.

مواد لازم برای تهیه کیک فندقی خوشمزه
- شکر سفید 330 گرم
- پودر قند 360 گرم
- شکلات تلخ (خرد شده) 200 گرم
- قهوه (دم نموده) به میزان لازم
- کره خرید آنلاین به میزان لازم
مواد لازم برای تهیه کیک فندقی
- فندق (پودر شده) 200 گرم
- آرد 150 گرم
- بیکینگ پودر نصف قاشق چای خوری
- تخم مرغ سه عدد
- روغن زیتون 185 گرم
- قهوه (دم نموده) 250 گرم
- کره خرید آنلاین 260گرم
طرز تهیه کیک فندقی خوشمزه
مرحله اول
فر را روشن نموده و دمای آن را روی 175 درجه سانتی گراد قرار دهید. در فاصله گرم شدن فر، یک قالب کیک با ارتفاع بیست سانتی متر بردارید. سپس داخل قالب را با میزانی کره چرب کنید.
مرحله دوم
یک کاسه میانه بردارید. فندق پودر شده، آرد و بکینگ پودر را درون آن بریزید و مخلوط کنید. تخم مرغ ها را هم در یک کاسه بشکنید. با یاری همزن دستی یا همزن برقی خوب تخم مرغ ها را بزنید. باید حجم تخم مرغ ها سه برابر گردد.
مرحله سوم
روغن زیتون را به تخم مرغ ها اضافه کنید و مجددا مخلوط را هم بزنید. سپس قهوه دم نموده به جای مانده و مخلوط آرد، بیکینگ پودر و فندق پودر شده را به تخم مرغ های زده شده اضافه کنید.
مرحله چهارم
ماده کیک را درون قالب چرب شده بریزید و به فر منتقل کنید. پس از 50 تا 60 دقیقه کیک آماده می گردد. کیک فندقی را از فر خارج کنید و اجازه بدهید سرد گردد.
مرحله پنجم
کیک را به صورت افقی برش بزنید و به سه قسمت تقسیم کنید. حالا یک لایه از کیک را در ظرف قرار دهید. سپس با یاری قلم مو روی آن مخلوط کره و پودر قند آماده شده را بمالید.
در این مرحله باید شربت غلیظ شکر و قهوه دم نموده را روی کیک بمالید.
مرحله ششم
حالا مخلوط شکلات تلخ و کره آب شده را روی کیک بمالید و لایه دوم کیک را روی آن قرار دهید. این کار را برای تمام لایه های کیک انجام دهید. درنهایت روی کیک را با مخلوط شکلات تلخ و کره تزیین کنید.
چند نکته
- اگر می خواهید کیک فندقی تان شیرین تر باشد؛ می توانید شکر را با مواد اصلی کیک ترکیب کنید.
- به جای شکر سفید می توانید از شکر قهوه ای هم بهره ببرید.
طرز تهیه مواد میانی کیک
مرحله اول
شکر سفید و دو قاشق غذاخوری از قهوه دم نموده را درون یک ماهی تابه ریخته و روی حرارت بگذارید. باید به میزان ای حرارت دادن را ادامه دهید که شکر به طور کامل حل گردد و یک شربت غلیظ داشته باشید.
مرحله دوم
کره هم دما شده با محیط را درون یک کاسه بریزید. سپس پودر قند را به آن اضافه کنید. به میزان ای مخلوط را هم بزنید که رنگ آن روشن گردد. درنهایت دو قاشق غذاخوری قهوه را به مواد اضافه نموده و خوب آن ها را باهم ترکیب کنید.
مرحله سوم
شکلات تلخ را به همراه کمی کره درون ماهی تابه ریخته و روی حرارت قرار دهید. حرارت دادن را به میزان ای ادامه دهید که شکلات ها به طور کامل ذوب شوند و مخلوط یکدست گردد.
منبع: کتاب کاله