غذای 20 میلیون نفر با جلوگیری از ضایعات بخش کشاورزی تأمین می گردد

به گزارش گل پدیده، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان همدان گفت: جلوگیری از ضایعات بخش کشاورزی ما را قادر خواهد ساخت غذای حداقل 20 میلیون نفر را تامین کنیم.

غذای 20 میلیون نفر با جلوگیری از ضایعات بخش کشاورزی تأمین می گردد

رضا بهراملو گفت: هدف ما دستیابی به امنیت غذایی پایدار است، همکاران جهاد کشاورزی سربازان جنگ مالی هستند و این سازمان با یک سوم نیرو در حال ارائه خدمات است.

او گفت: در راستای همه موضوعات مرتبط با کشاورزی کارگروه های تخصصی برگزار و تصمیمات لازم گرفته می گردد، امروزه غذا به عنوان اسلحه مطرح و تأمین غذا اولویت اول مجموعه جهاد کشاورزی است.

بهراملو گفت: حفظ منابع آبی از اولویت های جهاد کشاورزی است، زیرا که اگر آب نباشد تأمین غذای مردم دچار مشکل خواهد شد، حفظ آب و خاک به منظور تأمین امنیت غذایی مد نظر است و برخورد با ساخت و ساز های غیر مجاز در راستی حفظ اراضی مرغوب کشاورزی است.

او گفت: جلوگیری از ضایعات بخش کشاورزی ما را قادر خواهد ساخت غذای حداقل بیست میلیون نفر را تأمین کنیم، کمیته های تخصصی که در جهاد کشاورزی تشکیل می گردد نقشه راه فراوری محصولات کشاورزی استان را معین خواهد نمود.

بهراملو گفت: برنامه ریزی ها با دید باز و نگاه به آینده انجام می گردد و الگوی کشت برای نخستین با در کشور در استان همدان رونمایی شد، چهل هزار میلیارد تومان اعتبار در سطح کشور جهت اجرای الگوی کشت در نظر گرفته شده و برش استانی و شهرستانی این طرح در استان تهیه و تدوین شده است.

گل پدیده همدان همدان

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

به "غذای 20 میلیون نفر با جلوگیری از ضایعات بخش کشاورزی تأمین می گردد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "غذای 20 میلیون نفر با جلوگیری از ضایعات بخش کشاورزی تأمین می گردد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید