برترین روش های لعاب انداختن قورمه سبزی

به گزارش گل پدیده، بسیاری از ما بارها با وسواس و دقت زیاد خورشت قورمه سبزی درست نموده ایم، اما در نهایت با وجود کوشش زیاد خورشت مان آبکی شده است.

برترین روش های لعاب انداختن قورمه سبزی

بی تردید یکی از معروف ترین غذاهای اصیل ایرانی خورشت قورمه سبزی است. به طوری که می گویند کسی که خورشت قورمه سبزی بلد نباشد آشپز محسوب نمی گردد. قورمه سبزی باید کاملا غلیظ و لعاب دار باشد. پس با گل پدیده همراه باشید تا ترفندهای جا افتادن قورمه سبزی را آموزش ببینید.

ترفندهای جا افتادن قورمه سبزی

ریز کردن سبزی

برای خورشت قورمه سبزی، سبزی ها باید حتما ریز خرد گردد تا خورشت لعاب بیندازد چون در غیر این صورت هر چقدر هم خورشت بجوشد غلیظ نمی گردد. سبزی قورمه باید کاملا سرخ گردد تا خورشت آبکی نگردد. سبزی سرخ شده قورمه سبزی هم باید همراه با گوشت تفت بخورد تا لعاب بیشتری پیدا کند.

ترکیب سبزی ها

اسفناج و تره باید حتما در سبزی قورمه سبزی وجود داشته باشد تا باعث غلیظ شدن خورشت گردد. اگر اسفناج نبود، از برگ چغندر هم می توانید بهره ببرید.

نوع گوشت

برترین گوشت برای خورشت قورمه سبزی، گوشت گوسفندی است که باعث لعابدارتر شدن خورشت قورمه سبزی می گردد. زمان مناسب برای پخت خورشت قورمه سبزی تقریبا 3 الی 4 ساعت است تا خورشت کاملا جا بیفتد.

استفاده از یخ

اگر خورشت قورمه سبزی آبکی شد با انداختن چند قالب یخ کوچک به خورشت، به آن شوک وارد کنید تا خورشت به لعاب بیفتد و روغن روی خورشت جمع گردد.

میزان آب برای ترفندهای جا افتادن قورمه سبزی

برای پخت قورمه سبزی از همان اول آب به میزان کافی به خورشت اضافه کنید تا در هنگام پخت خورشت نیاز به اضافه کردن مجدد آب نباشد. اگر هم لازم شد حتما از آب جوش بهره ببرید.

اگر پخت خورشت قورمه سبزی کامل شد ولی هنوز خورشت آب زیادی داشت می توانید در ظرفش را بردارید و حرارت را کمی بالاتر ببرید تا آب خورشت بخار و خورشت غلیظ گردد.

لیمو و نمک

ریختن لیمو و نمک باید در انتهای پخت خورشت قورمه سبزی انجام گردد. زیرا اگر این مواد زود اضافه گردد باعث می گردد لوبیا و گوشت دیر بپزند و خورشت غلیظ نمی گردد.

سبزی قورمه سبزی را با روغن جامد سرخ کنید

استفاده از روغن جامد برای سرخ کردن سبزی قورمه سبزی باعث روغن انداختن و لعاب دار شدن خورشت تان می گردد. بعلاوه استفاده از روغن جامد برای سرخ کردن سبزی قورمه باعث بهتر شدن طعم خورشت نیز می گردد.

برای لعاب دار کردن قورمه سبزی از آب قلم بهره ببرید

چربی موجود در آب قلم علاوه بر یاری به غلظت خورشت قورمه سبزی باعث خوشمزه و خوش رنگ شدن آن نیز می گردد. بعلاوه آب قلم دارای املاح و ویتامین های فراوانی است و خواص زیادی برای سلامتی دارد.

شنبلیله خشک به قورمه سبزی اضافه نمایید

میزان کمی شنبلیله خشک مانند نعنا داغ تفت بدهید و در آخر به خورشت قورمه سبزی اضافه کنید؛ این کار موجب روغن انداختن خورشت و غلظتش می گردد. برای تماشا دستورهای بیشتر از آشپزی نان شکم پر با سیب زمینی و بدون گوشت را بخوانید.

پیشنهاد مطالعه: برای تماشا مطالب بیشتر از آشپزی خاگینه پاپیونی شیک، ترد و خوشمزه را بخوانید.

منبع: پیام دلتا

به "برترین روش های لعاب انداختن قورمه سبزی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "برترین روش های لعاب انداختن قورمه سبزی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید