نیمه پنهان ایمپلنت

به گزارش گل پدیده، اگر شما تعدادی دندان از دست داده اید و می خواهید آنها را جایگزین کنید، چند راه دارید: پروتز ثابت (بریج)، پروتز متحرک (پلاک یا دست دندان) و ایمپلنت که هر کدام بسته به مورد شما می تواند مناسب باشد. البته باید بدانید که هر کسی، کاندید مناسبی برای دریافت ایمپلنت نیست. یک کاندیدای مناسب باید دارای شرایط زیر باشد: سلامت کلی بدن،

نیمه پنهان ایمپلنت

نیمه پنهان ایمپلنت

اگر شما تعدادی دندان از دست داده اید و می خواهید آنها را جایگزین کنید، چند راه دارید: پروتز ثابت (بریج)، پروتز متحرک (پلاک یا دست دندان) و ایمپلنت که هر کدام بسته به مورد شما می تواند مناسب باشد. البته باید بدانید که هر کسی، کاندید مناسبی برای دریافت ایمپلنت نیست. یک کاندیدای مناسب باید دارای شرایط زیر باشد: سلامت کلی بدن، لثه های سالم و اندازه کافی استخوان برای جوش خوردن ایمپلنت. بعضی مردم آن چنان استخوان فک شان را از دست داده اند که تنها راه موجود برای درمان آنها ایمپلنت است ولی پیش از آن باید استخوان به روش های خاصی تا اندازه مطلوب بازسازی شود و همکاری بسیار مناسب در جهت مراقبت از ایمپلنت ها و لثه های اطراف آنها شامل مسواک زدن روزانه و کشیدن نخ دندان، لازم است. همین طور ویزیت های منظم از سوی دندانپزشک هم مهم است.

به طور کلی افرادی که مناسب دریافت ایمپلنت نیستند شامل: افراد بسیار جوانی که فک آنها به حد کافی رشد نکرده است، بانوان باردار، افراد سیگاری (کشیدن سیگار با ترمیم طبیعی بافت های بدن تداخل می کند و احتمال پیروز بودن ایمپلنت ها را کاهش می دهد)، افراد الکلی یا معتاد، افرادی که پرتودرمانی در ناحیه سر و گردن داشته اند، افرادی که بیماری های مزمن مانند فشارخون بالا، دیابت، بیماری های بافت همبند، هموفیلی، بیماری های سیستم ایمنی و... دارند (اینکه شما با وجود این بیماری ها می توانند کاندید مناسبی برای ایمپلنت باشید یا نه، بسته به وسعت، شدت بیماری و تحت درمان بودن آن دارد)، افرادی که داروهای خاصی مانند استروئیدها یا کورتون ها را استفاده می کنند و افرادی که دندان قروچه دارند. این عادات می توانند فشار زیادی به ایمپلنت ها وارد کنند و احتمال شکست درمان را بالا ببرند.

نگران نباشید، دندانپزشک شما می تواند با کمک شما، تشخیص دهد که شما کاندید مناسبی برای دریافت ایمپلنت هستید یا نه.

ارزیابی اول شما شامل معاینه دهان و دندان ها و بررسی تاریخچه پزشکی و دندانپزشکی است. از فک شما، عکس های رادیوگرافی تهیه می شود و در صورت نیاز، سی تی اسکن هم گرفته می شود تا اطلاعاتی راجع به تراکم استخوان و اینکه چه قدر استخوان در فک شما موجود است و حتی شکل آن به دست می آید. سپس درباره راه های موجود درمانی و قیمت انواع درمان و مسائل و مراحل کار با شما مشورت می شود. دندانپزشک با همکاری شما پس از انتخاب درمان مورد نظر شما با توجه به زمان و هزینه در دسترس شما، طرح درمان متناسب با نیاز فک شما را برنامه ریزی می کند تا درنهایت، مشکل بی دندانی شما رفع شود.

منبع: http://www.salamat.com

ae

منبع: راسخون

به "نیمه پنهان ایمپلنت" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "نیمه پنهان ایمپلنت"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید