خورشت زرشک؛ غذایی لذیذ و ملس با طعمی متفاوت
به گزارش گل پدیده، خورشت زرشک از جمله غذا هایی است که به علت دارا بودن زرشک مزه ای ملس رو به ترش دارد و بیشتر افرادی که غذا هایی با طعم ترش را می پسندند می توانند لذت یه غذای نو را تجربه کنند.
![خورشت زرشک؛ غذایی لذیذ و ملس با طعمی متفاوت خورشت زرشک؛ غذایی لذیذ و ملس با طعمی متفاوت](https://padideflowr.dabiblog.ir/upload/2023/08/14/bbdb1b135-76193d09dc-4d63c579529.png)
مواد لازم:
گوشت مرغ (سینه خرد شده 1 عدد)
لپه یک پیمانه
زرشک یک پیمانه
زعفران دم شده
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
پیاز بزرگ یک عدد
طرز تهیه:
ابتدا یک عدد پیاز بزرگ را در ظرف مناسب خرد کرده و سرخ می کنیم و به آن زردچوبه اضافه می کنیم. در مرحله بعدی بعد از سرخ شدن پیاز لپه ها را به آن اضافه می کنیم و می گذاریم کاملا به مدت یک ساعت یا یک ساعت و نیم بپزد.
بعد از پخته شدن لپه ها، سینه های مرغ را که بصورت مکعبی خرد کرده ایم به غذا اضافه می کنیم و اجازه می دهیم نیم ساعت جا بیفتد.
در ظرفی دیگر 2 قاشق رب گوجه فرنگی را با کمی روغن تفت می دهیم و به مواد خورشت اضافه می کنیم.
بعد از اضافه کردن رب گوجه فرنگی زعفران دم کرده و زرشک های شسته شده را به قابلمه خورشت اضافه می کنیم.
نمک و فلفل غذا را میزان می کنیم و اجازه می دهیم به مدت 40 دقیقه با حرارات بسیار پایین جا بیفتد.
وقتی خورشت به غلظت کافی رسید شعله را خاموش کرده و به همراه برنج زعفرانی سرو می کنیم.
منبع:وقت صبح
منبع: فرارو