رکورد ویتامین سی پرتقال را این ادویه شکست

به گزارش گل پدیده، خبرنگاران : ویتامین سی از ویتامین های بسیار مهم برای سلامت و تقویت سیستم ایمنی بدن است.

رکورد ویتامین سی پرتقال را این ادویه شکست

ویتامین سی که در فلفل قرمز وجود دارد از پرتقال بیشتر است.

به گزارش گل پدیده، شکی نیست که فلفل های قرمز طعم دهنده های خوبی برای غذا هستند اما محققان دانشکده پزشکی شیکاگو معتقدند که فلفل ها بعلاوه دارای اندازه کمی فیبر بدون نمک، شکر و چربی اشباع شده و کالری زیادی هستند.

پروفسور لیندا ون هورن (Linda Van Horn) رئیس بخش تغذیه دانشکده پزشکی فاینبرگ شیکاگو در دانشگاه نورث وسترن، درباره ویژگی های فلفل قرمز گفت: در واقع، طبق گفته وزارت کشاورزی ایالات متحده، یک فلفل قرمز خام 45 گرم وزن و 18 کالری انرژی دارد. تا به امروز اینگونه تصور می شد که فلفل شامل اندازه زیادی بتاکاروتن است اما اندازه بتاکاروتن فلفل اصلا قابل مقایسه با هویج نیست.

منابع جذب ویتامین سی

به گفته ون هورن، درست است که گرم به گرم یک فلفل قرمز ویتامین سی بیشتری نسبت به یک پرتقال دارد اما ویتامین سی معمولاً یک ماده مغذی نگران کننده نیست و حتی در فرهنگ هایی که فلفل قرمز نقش کم تری دارند، سبزیجات دیگر مانند گوجه فرنگی، پیاز، کلم، کلم پیچ و اسفناج می توانند منابع آسانی برای جذب این ویتامین باشند.

اگر فلفل های خود را به شکل ورقه یا پودر استفاده می کنید، توجه داشته باشید که غذاهای تازه از نظر ارزش غذایی قوی تر از انواع خشک شده هستند. درضمن باید بدانید که ورقه های فلفل قرمز عملا هیچ ارزش غذایی ندارند.

پودر فلفل قرمز در واقع ترکیبی از فلفل قرمز، سایر ادویه ها و نمک است. بنابراین اگرچه یک قاشق غذاخوری پودر فلفل قرمز هنوز بتاکاروتن که بدن شما برای ساختن ویتامین آ استفاده می کند را تامین می کند، اما 230 میلی گرم سدیم هم به بدن شما اضافه می کند. انجمن قلب آمریکا بیش از 2300 میلی گرم سدیم در روز را توصیه نمی نماید و حد مصرف ایده آل آن 1500 میلی گرم برای بیشتر بزرگسالان است.

ریشه های به وجود آمدن فلفل های قرمز مدرن پیچیده است و شواهدی وجود دارد که نشان می دهد یک گیاه اجدادی در آمریکای جنوبی محسوب می گردد که 10 هزار سال پیش در چندین مکان در سراسر نیمکره کشت شده است ضمناً باید بدانید که فلفل قرمز با فلفل سیاه ارتباطی ندارد.

وجه تمایز فلفل شیرین از فلفل تند

به گفته محققان، مشکل واقعا سوزان فلفل، ماده کپسایسین است. این ماده در واقع شما را نمی سوزاند، اما مغز شما را فریب می دهد تا آن حس را احساس کند. این ماده چیزی است که فلفل شیرین را از فلفل تند متمایز می نماید.

ون هورن گفت: تحقیقات دیگر به استفاده بالقوه کپسایسین به عنوان یک یاری کاهش وزن پرداخته است. او گفت، اما افزودن فلفل اضافی به بشقاب غذا مانند اضافه کردن تکه های پرتقال روی مرغ فایده چندانی ندارد. او در خاتمه اعلام کرد که خوردن بیش از حد فلفل حتی می تواند باعث واکنش التهابی و مسائل معده در افراد حساس گردد.

به گفته محققان، برترین استفاده از فلفل قرمز برای طعم دادن به غذاهایی است که ممکن است از آنها لذت نبرید.

فلفل قرمز باید به عنوان طعم دهنده هایی مانند سیر، ریحان یا پونه کوهی در نظر گرفته گردد که طعم غذاهای دیگر را تقویت می نماید اما به خودی خود یک وعده غذایی نیست.

منبع: رکنا

به "رکورد ویتامین سی پرتقال را این ادویه شکست" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "رکورد ویتامین سی پرتقال را این ادویه شکست"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید