طرز تهیه اسپاگتی ساده بدون گوشت، اما دنیایی از مزه!
به گزارش گل پدیده، اسپاگتی یا ماکارونی یکی از انواع پاستاهای پرطرفدار است و از آن برای تهیه انواع اسپاگتی های سریع و خوشمزه گیاهی مناسب برای گیاهخواران و افراد وگن استفاده می گردد. در این مطلب قصد داریم طرز تهیه دو نوع اسپاگتی ساده را با شما به اشتراک بگذاریم که در آن خبری از گوشت و تجملات نیست! اما سرشار است از طعم و مزه … با ما همراه باشید.
طرز تهیه اسپاگتی ساده
اسپاگتی با سس مخصوص به خود است که طعم و عطر منحصر به فردی میگیرد، پس ابتدا طرز تهیه سس مخصوص اسپاگتی را آموزش می دهیم.
طرز تهیه سس اسپاگتی
مواد لازم | |
گوجه فرنگی (پوست کنده و خرد شده) | 4 لیوان |
نمک | چهار قاشق چای خوری |
برگ بو | سه عدد |
مرزنجوش خشک | دو قاشق چای خوری |
ریحان خشک | نصف قاشق چا خوری |
رب | 300 گرم |
شکر قهوه ای یا معمولی | یک سوم فنجان |
پنیر پارمسان | مقداری |
دستور تهیه سس اسپاگتی و پاستای خوشمزه
- پیاز را پوست کنده و خرد کنید داخل روغن تفت دهید، سیر را پوست کنده و کاملا ریز یا له کنید. گوجه فرنگی، برگ بو، ریحان و مرزنگوش را همراه با نمک و فلفل به پیاز داغ اضافه کنید.
- صبر کنید تا بجوشد، سپس حرارت گاز را کم کنید و نزدیک به 20 دقیقه روی گاز بگذارید و گاهی هم بزنید. در آخر رب و شکر قهوه ای را اضافه کنید و خوب مواد را با هم مخلوط کنید.
- می توانید در صورت تمایل قارچ، فلفل دلمه ای و سبزیجات مورد علاقه تان را به آن اضافه کنید، حدود 1 ساعت بدون درب روی حرارت قرار دهید.
- برگ بو ها را از سس خارج کنید و سس را کنار بگذارید.
اما قبل از آماده کردن اسپاگتی، باید مشخص کنید که قصد دارید برای هر نفر، چه مقدار اسپاگتی سرو کنید. معمولا روی بسته بندی بیشتر ماکارونی ها نوشته شده است که مقدار مورد احتیاج برای هر نفر چقدر است و در نتیجه، شما باید چه مقدار از محتویات داخل بسته را درست کنید. به عنوان مثال، ممکن است روی بسته یک مدل ماکارونی نوشته باشد: اگر قصد دارید که به اندازه 3 نفر اسپاگتی درست کنید، باید نصف محتویات داخل بسته را بپزید.
برای مواد ذکر شده در بالا، حدودا 2/3 بسته اسپاگتی ضروری است.
در مرحله نهایی طرز تهیه اسپاگتی ساده ، اسپاگتی پخته شده و آماده شده را داخل ظروف جداگانه بریزید. سپس مقداری سس اسپاگتی را روی محتویات هر بشقاب بریزید و آن را سرو کنید و روی آن کمی پودر پنیر پارمسان هم بریزید تا طعم لذیذتری داشته باشد.
نکته: شما می توانید قارچ سرخ نموده، فلفل دلمه ای و هویج و ذرت را نیز به سس اضافه کنید تا سس پرملات تر باشد؛ هرچند به تنهایی هم این سس مزه و عطر دلپذیری دارد. همچنین شما می توانید سس را با اسپاگتی آبکش شده، دم کنید تا همه مواد اصطلاحا به جان هم بروند.
سخن آخر
اسپاگتی یک غذای بسیار خوش طعم است که درست کردن آن، نه کار سختی است و نه هزینه زیادی دارد. زمانی که ماکارونی ها در حال پخته شدن هستند، شما می توانید چند مدل سس مختلف برای اسپاگتی خود درست کنید. در مطلب امروز بهترین دستور تهیه را با شما به اشتراک گذاشتیم که امیدواریم مورد پسندتان واقع شده باشد.
اگر به طعم پاستا و ماکارونی علاقه دارید، طرز تهیه سالاد ماکارونی با کالباس و طرز تهیه سالاد ماکارونی با مرغ را در این مطالب حتما دنبال کنید. شما اسپاگتی را چگونه طبخ می کنید؟ ترفندهای خوشمزه شدن اسپاگتی در آشپزخانه شما چیست؟ در پایین همین صفحه با ما در ارتباط باشید
منبع: مجله انگیزهبه "طرز تهیه اسپاگتی ساده بدون گوشت، اما دنیایی از مزه!" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه اسپاگتی ساده بدون گوشت، اما دنیایی از مزه!"
Sajad 13 دی 1399
ماکارانی با طعم شیرین سلیقه ی بیشتر ایرانی ها نیست